Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Bedframe met rand

vanaf € 77,00

Maat:

Bedframe met rand Slaap je ook het lekkerst op een duurzaam bed? Dan garanderen we je...meer

Bedframe met rand

Slaap je ook het lekkerst op een duurzaam bed? Dan garanderen we je hemelse nachten op dit originele, duurzame bed gemaakt van gebruikt karton. Dit bed is makkelijk in elkaar te zetten, zonder Zweedse schroefjes en heeft hoge randen, zodat je matras blijft liggen. De bodem is vergelijkbaar met een lattenbodem en slaapt heerlijk. Ook goed geschikt als logeerbed of als je een tijdelijk bed nodig hebt.

  • Beschikbaar voor matrasbreedtes 90, 120, 140, 160, 180 en 200cm
  • Kan gemakkelijk een gewicht tot 200kg per m2 dragen
  • Spatwaterdicht
  • Dit bed wordt geleverd als bouwpakket met een bouwinstructie

Eenmaal in elkaar gezet, kun je van een welverdiende nachtrust genieten.
Heb je bewijs nodig voor wat betreft de sterkte van dit bed? Check de KarTent test!

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte105211118
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 10 - 20 kg
Extra informatie

➕ Gemaakt van 7 mm dik karton en kan 200kg per m2 dragen
➕ Voldoende steun aan ieder matras door ergonomisch design
➕ Voldoende ventilatie voor een lange levensduur van je matras
➖ Lastig schoonmaken onder het bed (wel te verschuiven)

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Bedframe met rand

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.