Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Derby scheermesjes double Edge

Derby scheermesjes double Edge
€ 1,29

Op voorraad

Varianten:

Deze flexibele verwisselbare scheermesjes worden gemaakt van verfijnd en intensief bewerkt...meer

Deze flexibele verwisselbare scheermesjes worden gemaakt van verfijnd en intensief bewerkt zweeds koolstofstaal en worden geproduceerd in Turkije. Ze worden al sinds 1940 gemaakt en verkocht over de hele wereld. Waarom zijn deze scheermesjes zo'n succes? Derby is zo populair geworden doordat ze een makkelijke en kwalitatieve manier van scheren aanbieden tegen eerlijke prijzen. Derby scheermesjes zijn namelijk goedkoper dan plastic wegwerpmesjes!

Double edge scheermesjes

Double edge scheermesjes houdt simpelweg in dat je met beide kanten van het mesje kunt scheren. Ze passen dan ook perfect in onze double edge safety razor

Welke double edge scheermesjes passen bij mij?

Deze comfortabele vergevingsgezinde en hoogwaardige double edge scheermesjes waarderen we met een scherpte van 1 op een schaal van 5. De scheermesjes zijn vooral geschikt voor een extreem gevoelige tot normale huid en een lichte tot normale haar- en baardgroei. De derby scheermesjes raden wij ook vooral aan als je net begint met het scheren met een safety razor. ben je op zoek naar mesjes die geschikt zijn voor dikker/meer haar? Of ben je al een gevorderde gebruiker van je safety razor? kijk dan ook even bij onze astra scheermesjes. Deze zijn een stukje scherper en zullen wellicht beter bij je passen. 

Zero waste scheren

safety razors zijn een effectieve manier van plastic verminderen in je badkamer. derby scheermesjes worden per 5 verpakt in paraffinepapier. Dit garandeert de veiligheid, steriliteit en lange houdbaarheid van de mesjes. Hierdoor is meteen ook de verpakking volledig plasticvrij. Daarnaast kan je de mesjes zelf ook nog eens recyclen. Mocht je in jouw gemeente plastic, metaal en drinkpakken niet apart kunnen inleveren, alsnog geen probleem! omdat de mesjes puur metaal zijn (zonder vastzittend plastic zoals bij wegwerp scheermesjes), zijn ze makkelijk magnetisch te scheiden uit het 'normale' afval door afvalbedrijven!

Productnr.: Blokz1313
Land van oorsprong: Turkije

Over de leverancier Blokzeep

Sofia en Jeroen, de oprichters van Blokzeep, zijn hun ondernemersavontuur aangegaan omdat ze vinden dat duurzame cosmetica een veel te kleine plek innemen in de markt. Voor hen is een plasticvrije badkamer heel gewoon, voor jou ook? Tegenwoordig lijk je er bijna niet meer omheen te kunnen: plastic flessen shampoo, conditioner, douchegel, plastic wegwerp scheermesjes en aluminium flessen scheerschuim. Producten die binnen de kortste keren weer op de afvalstapel liggen en er honderden jaren over doen om door de natuur afgebroken te worden. Veel producten die wij gewend zijn in plastic te kopen, kunnen ook heel goed in een natuurlijkere verpakking.

Het is bij veel badkamerproducten vaak onduidelijk wat er allemaal in zit. De ingrediëntenlijst ziet er maar raadselachtig uit, en hoe weet je wat nu wel duurzaam is en niet goed voor je lichaam en haar?

Zo bevatten veel producten Palmolie, waarvoor enorme stukken regenwoud worden gekapt in Azië. Om je haar en huid te ontvetten gebruiken veel producten ook SLS of parabenen, wat de huid kan irriteren of uitdrogen.

Daarom bevatten onze producten alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zijn onze shampoo bars en conditioner bars gemaakt zonder SLS en parabenen en palmolievrij. Onze scheerzepen bevatten slechts duurzaam geteelde (gecertificeerde) palmolie. Daarnaast zijn onze producten volledig vegan en dieproefvrij.

Onze verpakkingen zijn geheel plasticvrij! Het karton dat we gebruiken voor de shampoo bars, body bars en conditioner bars wordt Cradle-to-Cradle geproduceerd, wat betekent dat ze CO2 neutraal gemaakt worden en ze (inclusief de inkt) volledig biologisch afbreekbaar zijn. 

Alle zepen worden binnen Europa met de hand gemaakt en door de hoge concentratie (1 bar staat gelijk aan 3 flessen shampoo) besparen we bij het vervoer ook nog eens extra uitstoot! Zo zorgt Blokzeep ervoor dat een minimale belasting van het milieu heel gewoon wordt.

Herkomst Derby scheermesjes double Edge

Respect voor de natuur

Blokzeep gebruikt vrijwel uitsluitend natuurlijke ingrediënten en wil daarover transparant zijn. Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. Er worden geen parabenen en SLS gebruikt, de meeste producten zijn palmolievrij.

Respect voor de planeet

De verpakkingen zijn plasticvrij en cradle-to-cradle (circulair, recyclebaar). Er wordt minder CO2 uitgestoten doordat geen water, zoals bij vloeibare producten, wordt vervoerd.