Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Duurzame Vingerverf

€ 21,50

Gratis verzending

Op voorraad

Lekker bewust kliederen met deze 100% milieuvriendelijke vingerverf! Dit is wat kinderen...meer

Lekker bewust kliederen met deze 100% milieuvriendelijke vingerverf! Dit is wat kinderen natuurlijk het liefste doen, lekker met hun handen spelen. Nu kunnen ze hun eigen speelraket, vliegtuig of speelhuis versieren precies zoals zij dat willen. Deze vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en makkelijk uit je kleren te wassen. Verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, geel en blauw.
* Creatief kliederen op karton
* 100% milieurvriendelijk
* Makkelijk uit kleding te wassen Aandacht: Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.

Productnr.: karte107981021
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Extra informatie

Je kind kan creatief losgaan met deze duurzame vingerverf! Ze kunnen hun kartonnen speelgoed, speelhuis of misschien zelfs dat kartonnen kastje beschilderen.

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Duurzame Vingerverf

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.