Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Duurzame Crayon Rocks - Waskrijtjes

€ 15,50

Gratis verzending

Op voorraad

8 mooie kleurrijke krijtjes gemaakt van soja was! Duurzaam kleuren was nog nooit zo leuk! Deze...meer

8 mooie kleurrijke krijtjes gemaakt van soja was! Duurzaam kleuren was nog nooit zo leuk! Deze natuurlijke sojawaskrijtjes zijn perfect voor jonge kinderen om de pengreep aan te leren en om heel veel plezier te hebben! Ideaal om te gebruiken op bijvoorbeeld karton!
* Milieuvriendelijke krijtjes
* Acht heldere levendige kleuren
* Je kind leert de correcte pengreep De sojawaskrijtjes lijken aan de kleine kant maar hebben hetzelfde volume als een grote krijtjes.

Productnr.: karte108039182
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Lengte: 15
Breedte: 10
Maat: 15 x 10 x 20 mm cm
Hoogte: 20 mm
Extra informatie

Natuurlijke sojawaskrijtjes in 8 mooie kleuren. Zo kan je kind leuk en duurzaam kleuren!

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Duurzame Crayon Rocks - Waskrijtjes

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.