Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

KarTent junior

€ 48,95

Op voorraad

Tent voor kinderen De KarTent Junior is een tent voor kinderen, gemaakt van gebruikt karton...meer

Tent voor kinderen

De KarTent Junior is een tent voor kinderen, gemaakt van gebruikt karton en perfect voor thuis kamperen binnen of buiten. Het ideale cadeau voor kinderverjaardagen of gewoon voor op de kinderkamer. Met een beetje verf of stoepkrijt kunnen de kids dit speelhuis volledig naar smaak decoreren.

Wat moet je weten over deze KarTent Junior?

  • Perfect formaat voor binnen of buiten
  • Robuust genoeg om zelfs de wildste kinderen te weerstaan
  • Spatwaterdicht
  • Tent wordt als bouwpakket geleverd inclusief bouwinstructie

Deze KarTent Junior wordt als bouwpakket geleverd, maar eenmaal in elkaar gezet kunnen jullie kids eindelijk zelfstandig kamperen.

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

 

Productnr.: karte102318813
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 6 kg
Materiaal: Karton
Maat: 80 x 150 x 110 cm
Extra informatie

➕ Makkelijk op te zetten➕ Perfect voor thuis kamperen of logeerpartijtjes➕ Robuust gemaakt en kan tegen een stootje➖ Voor grote kinderen aan de kleine kant (grotere versie beschikbaar)

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst KarTent junior

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.