Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Rasterstoeltje

€ 61,00

Op voorraad

Stijlvolle rasterstoel Een zeer stijlvolle stoel die jouw bezoekers zal inspireren om net zo...meer

Stijlvolle rasterstoel

Een zeer stijlvolle stoel die jouw bezoekers zal inspireren om net zo milieuvriendelijk te worden als jij bent. Deze stoel bevat veel van ons premium-kwaliteitskarton en is stevig genoeg om de wildste speelbuien van de kinderen te weerstaan.

  • Stevige stoel voor langgerekt zitplezier
  • Volledig gemaakt van geupcyclede KarTent
  • Deze stoel wordt als bouwpakket geleverd, inclusief bouwinstructie

Eenmaal in elkaar gezet kun je hier eindeloos op zitten! 

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318846
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 45 x 45 x 70 cm
Extra informatie

Een stijlvolle stoeltje met een mooie tandverbinding.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Rasterstoeltje

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.