Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Stierenkop wanddecoratie

€ 33,95

Op voorraad

Kartonnen stierenkop voor aan de muur Red bull geeft je vleugels, KarTent geeft je een...meer

Kartonnen stierenkop voor aan de muur

Red bull geeft je vleugels, KarTent geeft je een stierenkop voor aan de muur. Gemaakt van karton, een stierenkop die je zo boven je openhaard kunt hangen of gewoon op je kinderkamer.

  • Een toffe stierenkop voor op je kamer
  • Laat zien dat je een vegetarische jager bent
  • 100% vega, 100% karton, 100% duurzaam
  • De stierenkop wordt als bouwpakket geleverd (zo kun je ook de anatomie van het stier beter bekijken) inclusief instructie

Deze stierenkop heeft al een festival meegepakt en is nu toe aan een rustige tijd bij jou aan de muur. Boven de haard of in de kinderkamer, het unieke design staat overal waanzinnig!

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318891
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Karton
Maat: 37 x 60 x 46 cm
Extra informatie

Deze duurzame creatie zal er fantastisch bijhangen boven de openhaard of gewoon op de kinderkamer!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Stierenkop wanddecoratie

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.