Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Olifantskop wanddecoratie

€ 33,95

Op voorraad

Kartonnen olifantskop Heeft iemand de olifant gezien? Als je deze kop hebt hangen, zal...meer

Kartonnen olifantskop

Heeft iemand de olifant gezien? Als je deze kop hebt hangen, zal iedereen dat zeker doen! Deze duurzame decoratie ziet er mooi uit boven je open haard of in de kinderkamer.

  • Junglegevoel in je huis
  • Origineel geschenk
  • 100% veganistisch, 100% karton, 100% upcycled
  • Deze olifantskop wordt als bouwpakket geleverd (zo kun je ook de anatomie van het dier nog beter bekijken) met bouwinstructie

Deze olifantskop bevat geen enkel spoortje van ivoor, heeft al een festival meegepakt en is nu toe aan een rustige tijd bij jou aan de muur. 

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318897
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Karton
Maat: 42 x 62 x 70 cm
Extra informatie

Een olifantskop geheel van karton. Deze hangt er zeker super bij boven de openhaard of in de kinderkamer!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Olifantskop wanddecoratie

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.

Laptoptas Panther
Ecowings
Laptoptas Panther
€ 89,95
Neleman Wijnpakket
Neleman
Neleman Bruisend Wijnpakket
Inhoud 6 fles(sen)
€ 69,95
Neleman Zomer Mix Wijn Pakket
Neleman
Neleman Wijnpakket Zomer Mix
Inhoud 6 fles(sen)
€ 63,70
Neleman Wijnpakket Rood Mix
Neleman
Neleman Wijnpakket Rood Mix
Inhoud 6 fles(sen)
€ 93,90
St. Casimir
Saint Basics
St. Casimir
€ 24,00