Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Nijlpaardenkop wanddecoratie

€ 33,95

Op voorraad

Kartonnen nijlpaardenkop Heb je dit nijlpaard in het wild gezien? Waarschijnlijk niet, maar...meer

Kartonnen nijlpaardenkop

Heb je dit nijlpaard in het wild gezien? Waarschijnlijk niet, maar deze duurzame decoratie zal er zeker mooi uitzien boven je openhaard of in de kinderkamer!

  • Origineel cadeau
  • Laat zien dat je een vegetarische jager bent
  • 100% veganistisch, 100% karton, 100% upcycled
  • De nijlpaardenkop wordt als bouwpakket geleverd (zo kun je ook de anatomie van het dier nog beter bekijken) met bouwinstructie

De nijlpaardenkop heeft al een festival meegepakt en is nu toe aan een rustige tijd bij jou aan de muur. Boven de haard of in de kinderkamer, het unieke design staat overal waanzinnig!

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318900
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Karton
Maat: 50 x 35 x 46
Extra informatie

Lang leve het nijlpaard! Wat een sympathiek dier. Dik, lui en lelijk ligt hij in de rivier... 
En nu ook in kartonnen uitvoering in je speelkamer of boven de openhaard!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Nijlpaardenkop wanddecoratie

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.