Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Speelkasteel

€ 33,95

Op voorraad

Kartonnen speelkasteel  Dit kasteel is gemaakt van gebruikt karton. Voor de milieubewuste...meer

Kartonnen speelkasteel 

Dit kasteel is gemaakt van gebruikt karton. Voor de milieubewuste ridder biedt KarTent nu een kasteel voor op de kinderkamer. Met stoepkrijt of verf is dit speelkasteel volledig naar eigen smaak te decoreren. Het perfecte cadeau voor duurzaam speelplezier.

Wat moet je weten over dit kasteel?

  • Plastic-vrij speelgoed
  • Schilder je kasteel met verf of krijt
  • Spatwaterdicht
  • Geleverd als bouwpakket, inclusief handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte103109454
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 6 kg
Materiaal: Karton
Maat: 51 x 54 x 139 cm
Extra informatie

➕ Groot genoeg voor je kind om in te spelen
➕ Voor een echte ridder ervaring
➕ Helemaal te personaliseren met verf
➖ Prins/prinses niet inbegrepen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Speelkasteel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.