Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Paardenhoofd wanddecoratie

Paardenhoofd wanddecoratie
€ 33,95

Op voorraad

Kartonnen paardenhoofd Is je gang te krap voor een heel paard? Met dit duurzame paardenhoofd...meer

Kartonnen paardenhoofd

Is je gang te krap voor een heel paard? Met dit duurzame paardenhoofd kun je iedere ruimte opvrolijken! Een paardenhoofd dat je zo boven je openhaard kunt hangen of gewoon op je kinderkamer. 

  • Een tof paardenhoofd voor op je kamer
  • Voor de echte paardenfan
  • 100% vega, 100% karton, 100% duurzaam
  • Dit Paardenhoofd wordt als bouwpakket geleverd (zo kun je ook de anatomie van het dier nog beter bekijken) met bouwinstructie

Dit Paardenhoofd heeft al een festival meegepakt en is nu toe aan een rustige tijd bij jou aan de muur. 

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

 

Productnr.: karte103185735
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Karton
Maat: 50x 35 x 46 cm
Extra informatie

Deze duurzame creatie zal er fantastisch bijhangen boven de openhaard of op de kinderkamer!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Paardenhoofd wanddecoratie

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.