Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kinderspeelhuis

€ 38,95

Op voorraad

Een duurzaam speelhuis gemaakt van gebruikt karton Welk kind wil dit nou niet? Een duurzaam...meer

Een duurzaam speelhuis gemaakt van gebruikt karton

Welk kind wil dit nou niet? Een duurzaam speelhuis gemaakt van gebruikt karton. Te versieren met verf of krijt. Het ideale cadeau voor kinderverjaardagen. Deze villa is groot genoeg voor je kleine, maar klein genoeg om in huis te passen.

Wat moet je weten over dit speelhuis?

  • Stikstofvrij wonen
  • Helemaal te personaliseren
  • Spatwaterdicht
  • Speelhuis wordt geleverd als bouwpakket met handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104110722
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 4 kg
Materiaal: Karton
Maat: 110 x 80 x 85 cm
Extra informatie

➕ Helemaal te personaliseren met verf of krijt
➕ Bouw je eigen huis
➕ Groot genoeg om in te spelen
➖ Niet geschikt om op te klimmen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kinderspeelhuis

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.