Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Commode

Commode
€ 43,95

Op voorraad

Kartonnen commode Deze duurzame commode is een supersterk meubelstuk, waarop je veilig je...meer

Kartonnen commode

Deze duurzame commode is een supersterk meubelstuk, waarop je veilig je baby kunt omkleden en alle benodigde spulletjes in de vakken kunt bewaren. 

  • Volledig gemaakt van sterke oude KarTenten
  • Zeer milieuvriendelijk design
  • 100% circulair
  • Deze commode wordt geleverd als bouwpakket met bouwinstructie

Eenmaal in elkaar gezet, kun je erop gaan zitten ;-)

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104361664
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Karton
Maat: 30 x 75 x 80 cm
Extra informatie

Op deze supercommode kun je je kindje verschonen en in alle outfitjes steken, die je in de kast hebt hangen.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Commode

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.