Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kinderspeeltoren

€ 33,95

Op voorraad

Tijd om je eigen toren te bouwen Dat gaat heel gemakkelijk met deze speeltoren. Het is het...meer

Tijd om je eigen toren te bouwen

Dat gaat heel gemakkelijk met deze speeltoren. Het is het ideale cadeau voor de kinderen die hem ook kunnen versieren, zoals ze hem zelf hebben willen en ze kunnen er de passende attributen bij knutselen.

  • Geen plastic speelgoed
  • 100% circulair
  • Volledig te personaliseren

Wie wil er nou niet zo'n mooie speeltoren? De toren heeft al een festival meegepakt en is nu toe aan een nieuw avontuur bij jullie thuis. In woonkamer, slaapkamer of tuin beleven jouw kids de mooiste avonturen in hun eigen toren.
De toren wordt als bouwpakket geleverd, maar eenmaal in elkaar gezet kunnen de kids van een schitterend uitzicht genieten. 

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

 

Productnr.: karte104851510
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Materiaal: Karton
Maat: 150 x 62 x 62 cm
Extra informatie

➕ Je eigen toren in huis met dit bouwwerk
➕ Versier hem en maakt het jouw nieuwe thuis
➕ Plastic-vrij speelgoed gemaakt van geupcycled karton

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kinderspeeltoren

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.