Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kinderbedhuis

€ 23,95

Op voorraad

Een speelhuis op je eigen bed Geen ruimte in je kinderkamer, maar je wilt wel een speelhuis?...meer

Een speelhuis op je eigen bed

Geen ruimte in je kinderkamer, maar je wilt wel een speelhuis? Dan is dit huis voor bovenop je bed ideaal. Leuk voor in iedere kinderkamer.

  • Vastzetten onder je matras
  • Zelf in te kleuren
  • Gemakkelijk op te zetten

Beleef de mooiste avonturen op je eigen bed. Deze riante kartonnen villa geeft ultiem woongenot en is eenvoudig op ieder bed te monteren. 

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte105004368
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 60 x75 x75 cm
Extra informatie

Dit speelhuis neemt geen ruimte op de vloer in, omdat 'ie op je bed staat.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kinderbedhuis

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.