Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Speelauto met twee verkeersborden

€ 33,95

Op voorraad

Nog nooit zo'n milieuvriendelijke auto gehad Lekker door de bochten scheuren in je eigen...meer

Nog nooit zo'n milieuvriendelijke auto gehad

Lekker door de bochten scheuren in je eigen speelracewagen. Met verf en stoepkrijt kun je er volledig je eigen droomracer van maken. Het perfecte cadeau voor iedere beginnende coureur! Je kunt er ook je eigen naam uit laten snijden.

  • Inclusief twee verkeersborden
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Optioneel je eigen naam erop

Deze speelgoed raceauto wordt als bouwpakket geleverd en eenmaal in elkaar gezet kan je kleine coureur er de baan mee op!  

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte105005078
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Keurmerk:
Materiaal: Karton
Maat: 100 x 40 x 40 cm
Extra informatie

➕ Lekker door de bochten racen in je eigen wagen met deze speelauto
➕ Ook kun je je eigen naam eruit snijden!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Speelauto met twee verkeersborden

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.