Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Tipi tent

€ 38,95

Op voorraad

Een tipi voor in je speelkamer Hoe tof is dat? Deze tipi tent heeft al een leven op een...meer

Een tipi voor in je speelkamer

Hoe tof is dat? Deze tipi tent heeft al een leven op een festival gehad en is nu klaar voor een nieuw avontuur. Hij staat mooi in de speelkamer, woonkamer, slaapkamer of tuin. Naast de tipi krijgt je kleine ook nog een pijl en boog van duurzaam karton. 

  • Geen plastic speelgoed
  • Duurzaam karton
  • Je kunt hem zelf beschilderen
  • Inclusief kartonnen pijl en boog

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte107762018
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 11 kg
Materiaal: Karton
Maat: 168 x 86 x 91 cm
Extra informatie

➕ In deze gave tipi tent beleeft jouw kind nieuwe avonturen 
➕ Elke tipi neemt een pijl en boog met zich mee
➕ Plastic-vrij van duurzaam karton

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Tipi tent

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.