Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Vuurtoren

€ 38,95

Op voorraad

Een grote vuurtoren om in te spelen Gaaf, je hoeft niet eens aan het strand te wonen om een...meer

Een grote vuurtoren om in te spelen

Gaaf, je hoeft niet eens aan het strand te wonen om een grote vuurtoren van dichtbij te zien. Gemaakt van oude festivaltenten is de vuurtoren een perfecte plek om nieuwe avonturen in te beleven in je speelkamer, slaapkamer, de woonkamer of in de tuin! 

  • Plastic-vrij speelgoed
  • Helemaal zelf te beschilderen
  • Duurzaam en circulair karton

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte107767948
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 11 kg
Materiaal: Karton
Maat: 203 x 86 x 91 cm
Extra informatie

➕ Deze vuurtoren is perfect voor kinderen om echte strandavonturen in te beleven
➕ Plastic-vrij speelgoed een perfect speelhuis voor je kind

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Vuurtoren

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.