Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Leeuw hemelbed

€ 23,95

Op voorraad

Leeuw hemelbed voor je kind Heerlijke nachten als koning van de jungle! Dit hemelbed is...meer

Leeuw hemelbed voor je kind

Heerlijke nachten als koning van de jungle! Dit hemelbed is gemaakt van gebruikt karton. Het is duurzaam maar ook heel cool. Zo maak je je bed helemaal af en je kunt hem ook nog eens helemaal personaliseren met verf of krijt. 

  • Om je bed nog cooler te maken
  • Personaliseer het met verf en krijt
  • Geschikt voor een eenpersoonsbed
  • Spatwaterdicht

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108734146
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 4 kg
Materiaal: Karton
Maat: 100 x 30 x 180 cm
Extra informatie

➕ Laat uw dappere strijder heerlijk waken over zijn bed
➕ Perfect om je bed cool te maken
➕ Maak hem nog leuker met verf of krijt
➖ Niet geschikt als je bang bent voor leeuwen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Leeuw hemelbed

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.