Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Papercrib ofwel babywiegje

vanaf € 90,00

Kleur:

Papercrib, lichtgewicht wieg voor pasgeboren baby's! Sterke duurzame wieg gemaakt van...meer

Papercrib, lichtgewicht wieg voor pasgeboren baby's!

Sterke duurzame wieg gemaakt van karton. De Papercrib is heel stevig, een persoon van 70kg kan erin staan. De perfecte wieg voor duurzame en hippe ouders.
Deze duurzame wieg kan minimaal 20 keer in en uit elkaar gehaald worden!

De Papercrib is ook geschikt als tijdelijk wiegje naast jullie bed of als logeerwiegje bij opa en oma. Perfect voor de eerste weken en maanden als de baby er net is.

  • Minimaal 20 keer in en uit elkaar halen
  • Iemand van 70kg kan erin staan
  • Zet hem in elkaar in 1,5 minuut
  • Matrasmaat: 80 x 40 cm
  • Geen scherpe randen
  • Af te nemen met een doekje

Veilig, oersterk en ook nog eens 100% biologisch recyclebaar. Dit babywiegje is gemaakt van honingraatkarton en is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd en brandvertragend papier.

Officieel CE-gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Productnr.: karte110231400
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5,2 kg
Keurmerk:
Materiaal: Karton
Maat: 93 x 66 x 89 cm
Extra informatie

➕ Officieel gekeurd veilig en oersterk
➕ 100% biologisch recyclebaar
➕ Lichtgewicht wiegje

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Papercrib ofwel babywiegje

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.