Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Babywieg Papercrib effen kleuren

€ 122,00

Varianten:

De Papercrib is dé upcoming musthave voor jonge gezinnen die bewust kiezen voor hun kroost. Het...meer

De Papercrib is dé upcoming musthave voor jonge gezinnen die bewust kiezen voor hun kroost. Het is gemaakt van honingraatkarton dat 100% recyclebaar is. Kies de perfecte kleur voor jouw Papercrib! Deze unieke kartonnen wieg is beschikbaar in een aantal standaard kleuren. Zit jouw favoriete kleur er niet bij? Geen probleem! Kies dan voor de optie: 'eigen kleur kiezen', en wij nemen na je bestelling contact met je op.

Wat moet je weten over deze gekleurde kartonnen Papercrib?
* Minimaal 20 keer in en uit elkaar halen zonder beschadiging
* Iemand van 70 kg kan erin staan
* Zet hem in elkaar in 1,5 minuut
* Matrasmaat: 80 x 40 cm
* Geen scherpe randen
* Af te nemen met een doekje

Veilig, oersterk en ook nog eens 100% biologisch recyclebaar. Dit kartonnen baby wiegje is brandvertragend gecertificeerd.

Productnr.: karte110564853.3
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5,2 kg
Maat: 93 x 66 x 89 cm
Lengte: 93
Breedte: 66
Hoogte: 89
Extra informatie


➕ Kies zelf je favoriete kleur
➕ Officieel gekeurd, veilig en oersterk
➕ Makkelijk in en uit elkaar te halen
➕ Lichtgewicht wiegje

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Babywieg Papercrib effen kleuren

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.