Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Kinder Schildersezel met Zitje

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Heb jij ook een kleine in huis die dol is op schilderen? Dan is deze kartonnen schildersezel het...meer

Heb jij ook een kleine in huis die dol is op schilderen? Dan is deze kartonnen schildersezel het ideale cadeau voor hem of haar! Met plakband of een punaise kun je een vel papier op de ezel bevestigen. De schildersezel is gemakkelijk op te bouwen en er zit een krukje bij wat in de ezel zelf op te bergen is. Het is ook mogelijk om er duurzame vingerverf bij te bestellen. Deze potjes passen perfect in de vakjes van de ezel, waardoor je de ruimte optimaal benut.

Wat moet je weten over deze kartonnen schildersezel voor kinderen?
* Gemakkelijk in elkaar te zetten
* Gaat lang mee
* Groot oppervlak voor papier
* Inclusief handig krukje

Productnr.: karte113205349
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Breedte: 41
Gewicht: 1,7 kg
Maat: 59 x 41 x 98 cm
Lengte: 59
Hoogte: 98
Extra informatie


➕ Een leuke schildersezel waar je al je creativiteit op kwijt kan
➕ Inclusief kartonnen krukje, wat handig op te bergen is
➕ Strak design
➖ Papier moet zelf toegevoegd worden

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Kinder Schildersezel met Zitje

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.