Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Babywieg Papercrib Zwart

€ 141,00

Gratis verzending

Op voorraad

Ecologische babywieg met strak design voor pasgeboren baby's! Een duurzame babywieg van zwart...meer

Ecologische babywieg met strak design voor pasgeboren baby's! Een duurzame babywieg van zwart sterk honingraat karton. De Papercrib wieg is een gloednieuw concept dat hard op weg is om Nederland te veroveren. Met een uniek ontwerp van karton is de Papercrib een duurzame aanwinst voor in elke babykamer. Deze ecologische babywieg laat zien dat hip en duurzaam perfect samengaan in dit minimalistisch Dutch design bedje.

Wat moet je weten over deze zwarte Papercrib?
* Minimaal 20 keer in en uit elkaar halen zonder beschadiging
* Iemand van 70 kg kan erin staan
* Zet hem in elkaar in 1,5 minuut
* Matrasmaat: 80 x 40 cm
* Geen scherpe randen
* Af te nemen met een doekje Veilig en oersterk, dat is waar Papercrib voor staat. De lichtgewicht wieg is gemaakt van honingraatkarton. Dit karton is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd papier, 100% biologisch recyclebaar en brandvertragend gecertificeerd.

Productnr.: karte113913922
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5,2 kg
Maat: 93 x 66 x 89 cm
Lengte: 93
Breedte: 66
Hoogte: 89
Extra informatie


➕ Een stoere wieg uitgevoerd in een strak design
➕ Officieel gekeurd, veilig en oersterk
➕ 100% biologisch recyclebaar
➕ Lichtgewicht wiegje Levertijd van de Papercrib kan oplopen tot 5 werkdagen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Babywieg Papercrib Zwart

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.