Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kinderslof "Roze hart"

€ 25,00

Op voorraad

Deze lieve kindersloffen zijn mooi met een klein hartje aan de binnenzijde. Ze zijn daarnaast...meer

Deze lieve kindersloffen zijn mooi met een klein hartje aan de binnenzijde. Ze zijn daarnaast comfortabel en warm omdat ze gemaakt zijn van 100% schapenwol. Hierdoor kunnen de voeten goed ademen en gaan ze dus niet zweten, terwijl ze toch heerlijk warm blijven. Het stevige vilt is erg duurzaam en gaat lang mee. Daarnaast zorgt de leren zool voor een anti-slip werking. Vilt is een natuurproduct en rekt nog iets op tijdens de eerste paar uur dat de slof wordt gedragen, waarna de slof als gegoten zit.

Productnr.: Straid10806
Land van oorsprong: Nepal
Extra informatie

Maattabel:
De maten kunnen soms iets afwijken van de standaard maten omdat ze met de hand zijn gemaakt.
De binnenmaat van de sloffen zijn ongeveer:
32/33 = 20 cm
34/35 = 21,5 cm
36/37 = 23 cm
38/39 = 24,5 cm
40/41 = 25,5 cm
42/43 = 26,5 cm
44/45 = 28 cm
46/47 = 29 cm
48/49 = 30 cm

Opmerking

Voor zeer smalle voeten zijn de pantoffels minder geschikt. Heb je een hoge wreef en ben je handig met een schaar? Dan kun je eventueel zelf de opening ietsje vergroten (bij de wreefzijde) door een randje vilt netjes weg te knippen. Viltwol is massief, de kwaliteit wordt niet beÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ__ÌÎÌ_ÌÎ__ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ___ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ__ÌÎÌ_ÌÎ___ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ__ÌÎÌ_ÌÎ__ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ____ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ__ÌÎÌ_ÌÎ__ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ___ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ__ÌÎÌ_ÌÎ___ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ__ÌÎÌ_ÌÎ__ÌÎÌ_ÌÎ_ÌÎÌ____nvloed door deze aanpassing. Maak de opening alleen iets groter als je er echt niet inkomt. Viltwol rekt iets op in de loop van de tijd, dus 'ietsje strak' in het begin is een kleine investering in jarenlang draagcomfort.

Over de leverancier Straid

Onder de naam Straid importeren we sinds 2007 producten uit Nepal. Meestal is dat maatwerk in opdracht van bedrijven en organisaties. Daarnaast presenteren we een selecte collectie via FairFriends direct aan consumenten.

Vanaf het prille begin vormen drie pijlers het fundament onder onze visie

Werk
Een klein woord, dat het verschil kan maken tussen leven en overleven. Door samen met gepassioneerde ondernemers in ontwikkelingslanden verrassende kwaliteitsproducten te maken, vergroot Straid hun zelfredzaamheid.

Duurzaam
Een woord met veel betekenissen en vaak achteloos gebruikt…
Voor Straid is het een doel: onze prachtige planeet beter willen achterlaten dan we die aantroffen. Het gaat immers om de leefomgeving, waar onze kinderen deel van uitmaken.

Transparant 
Straid is trots op de producenten, die trots zijn op hun producten. Niet zomaar ergens door iemand gemaakt, maar door mensen die op deze planeet wonen en volgende generaties een betere toekomst willen geven. Straid levert daarom niet alleen de producten, maar vertelt daarbij ook het trotse verhaal van de producent.

Straid is een samenvoeging van fair made (eerlijk en goed geproduceerd), direct trade (zonder tussenhandel) en sustainable aid (duurzame relaties en duurzame steun).

Herkomst Kinderslof "Roze hart"