Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Speelvliegtuig

€ 33,95

Op voorraad

Een kartonnen vliegtuig om in te spelen Vliegen is echt niet meer van deze tijd, tenzij je...meer

Een kartonnen vliegtuig om in te spelen

Vliegen is echt niet meer van deze tijd, tenzij je een duurzaam speelgoedexemplaar gebruikt. Dit vliegtuig is gemaakt van gebruikt karton. Met stoepkrijt of verf maak je hier je eigen jumbojet van. Het perfecte cadeau voor iedere beginnende piloot.
Let er wel op dat het dure porselein uit de kamer verwijderd is, alvorens de kinderen opstijgen! KarTent is niet aansprakelijk voor eventueel gebroken vazen. ;)

Wat moet je weten over dit vliegtuig?

  • Plastic-vrij speelgoed
  • Groot genoeg voor je kind om in te spelen
  • Spatwaterdicht 
  • Geleverd als bouwpakket, inclusief bouwinstructie

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte103102536
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 2 kg
Materiaal: karton
Maat: 80 x 70 x 50 cm
Extra informatie

➕ Groot genoeg voor je kind om in te spelen
➕ Voor de echte kleine vliegtuigspotters
➕ Helemaal te personaliseren
➖ Pas op voor waardevolle spullen in huis

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Speelvliegtuig

Planet Story

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.