Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Poppenbed

€ 15,95

Op voorraad

Kartonnen poppenbed Laat je poppen lekker duurzaam slapen in dit poppenbed. Optioneel met...meer

Kartonnen poppenbed

Laat je poppen lekker duurzaam slapen in dit poppenbed. Optioneel met dekbed van een partner leverancier.

  • Stevig
  • Poppendekbedje past precies
  • Eindeloos speelplezier

Makkelijk in elkaar te zetten en naar eigen smaak te kleuren. Perfect geschikt voor poppen, die nog net te klein zijn voor een echt bed :-)

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104697901
Land van oorsprong: Nederland
Gewicht: 1 kg
Materiaal: karton
Maat: 60 x 31 x 21 cm
Extra informatie

Laat je poppen lekker duurzaam slapen in dit poppenbed!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Poppenbed

Planet Story

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.