Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Speelburcht

€ 28,95

Op voorraad

Grote burcht voor grote avonturen Speelburcht gemaakt van gebruikt karton. Duurzaam spelen...meer

Grote burcht voor grote avonturen

Speelburcht gemaakt van gebruikt karton. Duurzaam spelen was nog nooit zo makkelijk. Een reuze speelburcht voor jou en je ridder. Verdedig het fort en houd je speelgoed binnen, dat vindt mama fijn ;)

Wat moet je weten over deze burcht?

  • Je kunt je eigen burcht beschilderen
  • En de draak verslaan
  • Spatwaterdicht
  • Geleverd als bouwpakket met handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTent, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108727947
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 6 kg
Materiaal: Karton
Maat: 118 x 118 x 61 cm
Extra informatie

➕ Grote burcht voor je kids om mee te spelen
➕ Verdedig je burcht en versla de draak
➕ Helemaal te personaliseren met verf
➖ Draak niet inbegrepen

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Speelburcht

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.