Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Puzzelblokken

€ 28,95

Op voorraad

Puzzel je eigen gebouw in elkaar Door creatief te zijn met karton, kun je jezelf of je kind...meer

Puzzel je eigen gebouw in elkaar

Door creatief te zijn met karton, kun je jezelf of je kind vermaken! Het is zowel duurzaam als leuk je eigen gebouw vorm te geven met kartonnen puzzelstukken, En vervolgens kun je het puzzelgebouw ook leuk versieren met (duurzame) vingerverf. 

  • Puzzelen met karton
  • Doe-het-zelfpakket

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108957049
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Materiaal: Karton
Maat: 100 x 50 x 50 cm
Extra informatie

➕ Puzzelen met karton was nog nooit zo leuk!
➕ Maak nu je eigen puzzelgebouw van upcycled karton; leuk en ook nog eens duurzaam.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Puzzelblokken

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.