Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Bouwblokken

€ 28,95

Op voorraad

Maak je eigen creatie met deze stapelblokken  Bouw zo hoog of breed als je zelf wilt. Als je...meer

Maak je eigen creatie met deze stapelblokken 

Bouw zo hoog of breed als je zelf wilt. Als je meer stukken nodig hebt, kun je die zelf altijd nog bijsnijden uit oud karton. Het karton is geupcycled en duurzaam. 

  • Creatief bouwen met karton
  • Snijd zelf nog stukken bij voor grotere creaties 
  • Duurzaam karton

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108959003
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Materiaal: Karton
Maat: 50 x 25 x 1 cm
Extra informatie

➕ Karton stapelen krijgt een andere betekenis zo!
➕ Met deze stapelblokken kun je je eigen creatie maken.
➕ Als je meer stukken nodig hebt, kun je die zelf altijd nog bijsnijden uit oud karton.

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Bouwblokken

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.