Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Speelauto en Twee Verkeersborden

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Lekker door de bochten racen in je eigen wagen met deze kartonnen speelauto! Met verf en...meer

Lekker door de bochten racen in je eigen wagen met deze kartonnen speelauto! Met verf en stoepkrijt volledig naar eigen smaak inrichten! Het perfecte cadeau voor iedere beginnende coureur! Ook kan je je eigen naam eruit laten snijden! Uren speelplezier met deze loopauto. Speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen KarTent speelgoed stimuleert actief spelen. Van het in elkaar zetten tot het beschilderen. Een leuke extra: kinderen leren wat over recyclen!

Wat moet je weten over deze kartonnen speelauto?
* Inclusief twee verkeersborden
* Makkelijk in elkaar te zetten
* Optioneel je eigen naam erop! Deze speelgoed raceauto wordt als bouwpakket geleverd, maar eenmaal in elkaar gezet kan je kleine coureur de baan op!

Productnr.: karte105005078
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Maat: 100 x 40 x 40 cm
Breedte: 40
Hoogte: 40
Lengte: 100
Extra informatie

Lekker door de bochten racen in je eigen wagen met deze kartonnen speelauto! Met verf en stoepkrijt volledig naar eigen smaak inrichten! Het perfecte cadeau voor iedere beginnende coureur!

  • Inclusief twee verkeersborden
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Deze speelgoed raceauto wordt als bouwpakket geleverd, maar eenmaal in elkaar gezet kan je kleine coureur de baan op! Mocht het opzetten niet lukken? Geen zorgen, wij hebben een online handleiding voor je gemaakt! :)

Let op: Dit product is gemaakt van oude KarTenten waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Speelauto en Twee Verkeersborden

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.