Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Grote Kartonnen Molen

€ 47,50

Gratis verzending

Op voorraad

Deze duurzame molen is gemaakt van karton en is een echt Nederlands speelhuisje. Uw kind kan een...meer

Deze duurzame molen is gemaakt van karton en is een echt Nederlands speelhuisje. Uw kind kan een echt Nederlands avontuur beleven! Leuk voor in de speelkamer, woonkamer of zelfs in de tuin! Duurzaam spelen was nog nooit zo leuk! Speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen KarTent speelgoed stimuleert actief spelen. Van het in elkaar zetten tot het beschilderen. Een leuke extra: kinderen leren wat over recyclen!

Wat moet je weten over deze kartonnen molen?
* Plastic-vrij speelgoed
* Waarom schilder je je eigen molen niet?
* Spat waterproef
* Wordt geleverd als een bouwpakket Deze molen wordt geleverd als een bouwpakket.

Productnr.: karte107766970
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 11 kg
Maat: 86 x 91 x 168 cm
Lengte: 86
Breedte: 91
Hoogte: 168
Extra informatie


➕ 100% Hollands
➕ Groot genoeg om in te spelen
➕ Must have voor elke Hollander
➖ Klompen niet inbegrepen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Grote Kartonnen Molen

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.