Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Tekentafel

€ 32,50

Gratis verzending

Op voorraad

Kartonnen tekentafel om lekker te knutselen/tekenen. Een kartonnen tekentafel speciaal voor je...meer

Kartonnen tekentafel om lekker te knutselen/tekenen. Een kartonnen tekentafel speciaal voor je kind om mooie meesterwerken te maken. Deze tekentafel kan makkelijk verplaatst worden en neemt niet veel ruimte in. Perfect om aan te tekenen, knutselen of puzzelen.

Wat moet je weten over deze kartonnen tekentafel?
* Gegarandeerd uren tekenvermaak
* Perfect formaat voor de kids
* Gemaakt van duurzaam karton
* Gemakkelijk te verplaatsen

Productnr.: karte107813122
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Maat: 31 x 60 x 71 cm
Breedte: 60
Lengte: 31
Hoogte: 71
Extra informatie

Super leuke kartonnen tekentafel voor je kind om mooie meesterwerken te maken! Gemaakt van duurzaam karton en 100% circulair.

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Tekentafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.