Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Duurzaam Stoepkrijt

€ 11,50

Gratis verzending

Op voorraad

De echt klassieker, stoepkrijt! Niet alleen perfect om de stoep op te vrolijken maar ook onze...meer

De echt klassieker, stoepkrijt! Niet alleen perfect om de stoep op te vrolijken maar ook onze kartonnen producten zoals de speelraket, de tipi of het speelhuis! Het stoepkrijt komt in 6 verschillende kleuren en is gemaakt van zuivere grondstoffen en is dus niet schadelijk voor de gezondheid van je kind!
* Geschikt voor op de stoep en op karton!
* Makkelijk uit je kleding te wassen
* Gemaakt van zuivere grondstoffen

Productnr.: karte107984625
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0.19 kg
Maat: 2.5 x 2.5 x 11 cm
Lengte: 2.5
Breedte: 2.5
Hoogte: 11
Extra informatie

Met stoepkrijt kan je niet alleen de stoep mooi versieren maar ook ons kartonnen speelgoed! Leuk, creatief en gemaakt van zuivere grondstoffen!

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Duurzaam Stoepkrijt

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.