Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Poppenhuis

€ 27,50

Gratis verzending

Op voorraad

Poppenhuis gemaakt van karton. Vier kamers voor een heel poppengezin! Heeft je poppenhuis wat...meer

Poppenhuis gemaakt van karton. Vier kamers voor een heel poppengezin! Heeft je poppenhuis wat kleur nodig? Versier hem dan met verf of krijt!

Wat moet je weten over dit kartonnen poppenhuis?
* Meerdere kamers voor al je poppen
* Gemaakt van duurzaam karton
* Spat waterproef
* Geleverd als bouwpakket

Productnr.: karte110495021
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Maat: 53 x 31 x 51 cm
Breedte: 31
Lengte: 53
Hoogte: 51
Extra informatie


➕ Meerdere kamertjes
➕ Gemaakt van duurzaam karton
➕ Snel in elkaar gezet
➖ Geen voordeur

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Poppenhuis

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.