Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Sjoelbak

€ 42,50

Gratis verzending

Op voorraad

Bij een echte spelletjesavond hoort natuurlijk een sjoelbak! Deze kartonnen sjoelbak kan...meer

Bij een echte spelletjesavond hoort natuurlijk een sjoelbak! Deze kartonnen sjoelbak kan makkelijk opgeborgen worden! Of je nou een potje speelt tegen je vader, moeder, beste vriend of collega, je kan je urenlang vermaken! De sjoelstenen zitten inbegrepen, maar ze moeten nog op elkaar geplakt worden!

Wat moet je weten over deze kartonnen sjoelbak?
* Licht van gewicht
* Makkelijk op te bergen en opklapbaar
* Wedstrijd formaat tafel
* Spatwater proef

Productnr.: karte111975763
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Breedte: 40
Maat: 200 x 40 x 6 cm
Lengte: 200
Hoogte: 6
Extra informatie


➕ Opklapbaar
➕ Perfect voor spelletjesavonden
➕ Zelfde maat als de standaard sjoelbak
➖ Knoei niet je drankje

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Sjoelbak

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.