Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Boot

€ 47,50

Gratis verzending

Op voorraad

Deze speelgoed boot gemaakt van karton brengt de sfeer bij je thuis! Al doet hij het niet zo...meer

Deze speelgoed boot gemaakt van karton brengt de sfeer bij je thuis! Al doet hij het niet zo goed in het water, de speelboot is groot genoeg voor je kind om in te spelen! Speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen KarTent speelgoed stimuleert actief spelen. Van het in elkaar zetten tot het beschilderen. Een leuke extra: kinderen leren wat over recyclen!

Wat moet je weten over deze kartonnen grote boot?
* Geen plastic speelgoed
* Zelf te beschilderen!
* Spat waterbestendig
* De stoomboot wordt geleverd als bouwpakket Deze kartonnen boot wordt als bouwpakket geleverd.

Productnr.: karte112899587
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 5 kg
Breedte: 70
Maat: 143 x 70 x 105 cm
Lengte: 143
Hoogte: 105
Extra informatie


➕ Leuk voor alle bootliefhebbers
➕ Groot genoeg om in te spelen
➕ Voor de kleine zeevaarders
➖ Blijft niet drijven in het water

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Boot

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.