Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Schoorsteen

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Geen open haard in huis, maar je wilt toch gezellig met de hele familie rond de open haard...meer

Geen open haard in huis, maar je wilt toch gezellig met de hele familie rond de open haard zitten? Dan is dit product perfect voor jou! Beschilder de schoorsteen en de gezelligheid kan beginnen!

Wat moet je weten over dit kartonnen schoorsteen?
* Gemakkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen
* Wordt geleverd als bouwpakket
* Spat waterproef
* Inclusief schilder-plezier Eenmaal in elkaar gezet kan je genieten van de gezellige sfeer dat deze schoorsteen met zich meebrengt.

Productnr.: karte112975543
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 4 kg
Breedte: 30
Maat: 96 x 30 x 140 cm
Lengte: 96
Hoogte: 140
Extra informatie


➕ Perfect voor in de woonkamer
➕ Gemakkelijk en snel in elkaar te zetten
➕ Je kunt het zelf beschilderen
➖ Kan niet aangestoken worden, elektrische kaarsen zijn wel verantwoord

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Schoorsteen

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.