Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Geit

Kartonnen Geit
€ 14,95

Op voorraad

Kartonnen 3D geit De geitjes stelen altijd wel de show op de kinderboerderij en nu kan je ze...meer

Kartonnen 3D geit De geitjes stelen altijd wel de show op de kinderboerderij en nu kan je ze zelf in huis halen met deze kartonnen geiten! Iets minder geluid, maar evenveel plezier. Wil je jouw dierenrijk compleet maken? Er zijn 15 verschillende dieren waaruit je kan kiezen. Je zet de dieren zelf in elkaar en je kan ze elke kleur beschilderen die je maar wilt! Wat moet je weten over deze kartonnen geit?
* Zelf te versieren
* 15 verschillende dieren om uit te kiezen


Extra informatie


➕ Iedereen is gek op geitjes
➕ Leuk in de speelkamer
➕ Versieren met verf of krijt
➖ Geit zal geen 'bah' zeggen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Productnr.: karte128478365
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0,5 kg
Maat: 65 x 17 x 54 cm
Extra informatie


➕ Iedereen is gek op geitjes
➕ Leuk in de speelkamer
➕ Versieren met verf of krijt
➖ Geit zal geen 'bah' zeggen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Geit

Respect voor de natuur

Karton is een sterk en relatief milieuvriendelijk product.

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten en verpakking. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Karton is daarnaast een geod recyclebaar materiaal.