Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Natuurlijke deodorant lavendel

€ 7,49

Op voorraad

Milieuvriendelijke en 100% natuurlijke deodorant. Smeerbaar in de geur lavendel. De basis...meer

Milieuvriendelijke en 100% natuurlijke deodorant. Smeerbaar in de geur lavendel.

De basis bestaat uit zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. Voorkomt geurtjes zonder je poriën te verstoppen. Deze milieuvriendelijke deodorant is 100% plantaardig en natuurlijk niet op dieren getest. Het zuiveringszout in de deo zorgt ervoor dat je poriën niet verstopt raken, waardoor je blijft zweten (wel zo natuurlijk). Maar geen zorgen, zonder bacteriën ontstaan er ook geen geurtjes.

Deze deodorant verbloemt niet alleen geur, hij voorkomt zelfs geur.​ Deze deodorant is gegeurd met biologische, etherische lavendelolie. Behalve dat lavendel heerlijk bloemig ruikt heeft de etherische olie ook nut. Lavendel werkt namelijk verzachtend en kalmerend. Lavendel helpt ook bij kleine rode bultjes in het oksel-gebied. Eén potje bevat 30 ml en is genoeg voor ongeveer 120 frisse oksels. Dit betekent dus dat één potje gemiddeld zo'n twee maanden meegaat.

Hoe gebruik ik deodorant uit een potje? Smeer dagelijks deodorant ter grootte van een erwtje per oksel. Werkt het best wanneer je het aanbrengt op schone oksel en geen synthetische kleding draagt. De crème smeert zacht uit, waardoor het super makkelijk in gebruik is. 

De verpakking

Het doosje waarin deze natuurlijke deo verpakt zit is volledig biologisch afbreekbaar. Het blikje is recyclebaar.


Extra informatie

  • Volledig plasticvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van parabenen en siliconen

Bewaren op kamertemperatuur.

Productnr.: Shamp488
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Extra informatie
  • Volledig plasticvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van parabenen en siliconen

Bewaren op kamertemperatuur.

Over de leverancier Shampoobars

Het gedreven team van Shampoo Bars maakt het reduceren van plastic mogelijk middels een milieubewuste, plasticvrije en duurzame douche-ervaring. Met dit doel voor ogen hebben wij de stap gezet om duurzame plastic vervangende cosmetica alternatieven mogelijk te maken voor iedereen.

Per persoon gebruiken we zo’n 165 kilo aan plastic verpakkingen per jaar. 50% van het plastic gebruiken we maar één keer voor we het weggooien. 

Verantwoorde ingrediënten en lokale productie

De productie gebeurt zo duurzaam mogelijk en als het even kan zonder gebruik van plastic! Met een bewust en duurzaam productieteam wordt onze visie ook doorgevoerd tijdens het produceren van jouw Bar.

Ieder ingrediënt wordt duurzaam gewonnen en aangeschaft. Wij zijn transparant over onze grondstoffen en ingrediënten en garanderen een goed en eerlijk product. Iedere Bar wordt met de hand gemaakt In Nederland. Door de lokale productie verminderen we onnodige transportkosten en daarmee verlagen we bovenal onze ecologische footprint.

Verantwoorde verpakking en vervoer 

De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar en 100% plasticvrij. De doosjes zijn recyclebaar. Het papier van naaldhout heeft een zuivere samenstelling, dit maakt het geschikt om na gebruik te recyclen.

De groene ‘opvulchipjes’ zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel. Het wordt binnen zeer korte tijd biologisch afgebroken en is onschadelijk voor het milieu. Deze opvulchips kunnen worden hergebruikt, weggegooid of gecomposteerd en zijn 100% oplosbaar in water. De doos bestaat uit karton en is recyclebaar.

Tot slot worden de producten van shampoobars zoveel mogelijk per fiets via Fietskoeriers bij jou bezorgd. 

Herkomst Natuurlijke deodorant lavendel

Respect voor de natuur

Kenmerkend voor Shampoobars zijn natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, siliconen, SLS en SLES. De missie is géén plastics in het milieu.

Respect voor de planeet

Waar mogelijk worden herbruikbare grondstoffen gebruikt en worden producten per fiets bezorgd.