Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Bamboe Zeepplank – Rechthoek

€ 13,95

Op voorraad

Bamboe zeepplank rechthoek Deze bamboe zeepplank is groter dan andere houders van Blokzeep....meer

Bamboe zeepplank rechthoek

Deze bamboe zeepplank is groter dan andere houders van Blokzeep. Houd jij ook van het afwisselen van producten onder de douche? Op deze manier kun je al jouw verschillende geuren blokzeep bewaren op één zeephouder!

Wat past er op deze plank?

Op deze zeephouder kan je alle zeepjes kwijt die je dagelijks nodig hebt. Perfect voor jouw shampoo bar, conditioner bar, body bar, scheerzeep en/of handzeep!


Extra informatie

Afmeting: 24 x 8 cm

Tip
Wil je dat jouw zeepplank een maximale tijd meegaat en mooi blijft? Leg hem dan vooral op een plek waar hij droog blijft!

Extra informatie

Afmeting: 24 x 8 cm

Tip
Wil je dat jouw zeepplank een maximale tijd meegaat en mooi blijft? Leg hem dan vooral op een plek waar hij droog blijft!

Over de leverancier Blokzeep

Sofia en Jeroen, de oprichters van Blokzeep, zijn hun ondernemersavontuur aangegaan omdat ze vinden dat duurzame cosmetica een veel te kleine plek innemen in de markt. Voor hen is een plasticvrije badkamer heel gewoon, voor jou ook? Tegenwoordig lijk je er bijna niet meer omheen te kunnen: plastic flessen shampoo, conditioner, douchegel, plastic wegwerp scheermesjes en aluminium flessen scheerschuim. Producten die binnen de kortste keren weer op de afvalstapel liggen en er honderden jaren over doen om door de natuur afgebroken te worden. Veel producten die wij gewend zijn in plastic te kopen, kunnen ook heel goed in een natuurlijkere verpakking.

Het is bij veel badkamerproducten vaak onduidelijk wat er allemaal in zit. De ingrediëntenlijst ziet er maar raadselachtig uit, en hoe weet je wat nu wel duurzaam is en niet goed voor je lichaam en haar?

Zo bevatten veel producten Palmolie, waarvoor enorme stukken regenwoud worden gekapt in Azië. Om je haar en huid te ontvetten gebruiken veel producten ook SLS of parabenen, wat de huid kan irriteren of uitdrogen.

Daarom bevatten onze producten alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zijn onze shampoo bars en conditioner bars gemaakt zonder SLS en parabenen en palmolievrij. Onze scheerzepen bevatten slechts duurzaam geteelde (gecertificeerde) palmolie. Daarnaast zijn onze producten volledig vegan en dieproefvrij.

Onze verpakkingen zijn geheel plasticvrij! Het karton dat we gebruiken voor de shampoo bars, body bars en conditioner bars wordt Cradle-to-Cradle geproduceerd, wat betekent dat ze CO2 neutraal gemaakt worden en ze (inclusief de inkt) volledig biologisch afbreekbaar zijn. 

Alle zepen worden binnen Europa met de hand gemaakt en door de hoge concentratie (1 bar staat gelijk aan 3 flessen shampoo) besparen we bij het vervoer ook nog eens extra uitstoot! Zo zorgt Blokzeep ervoor dat een minimale belasting van het milieu heel gewoon wordt.

Herkomst Bamboe Zeepplank – Rechthoek

Respect voor de natuur

Blokzeep gebruikt vrijwel uitsluitend natuurlijke ingrediënten en wil daarover transparant mogelijk zijn. Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. Er worden parabenen en SLS gebruikt, de meeste producten zijn palmolievrij.

Respect voor de planeet

De verpakkingen zijn plasticvrij en cradle-to-cradle (circulair, recyclebaar). Er wordt minder CO2 uitgestoten doordat geen water, zoals bij vloeibare producten, wordt vervoerd.