Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Natuurlijke Scheerzeep Grapefruit

€ 8,95

Op voorraad

Het scheerblok grapefruit is gemaakt met een basis van olijfolie, kokosolie en duurzaam geteelde...meer

Het scheerblok grapefruit is gemaakt met een basis van olijfolie, kokosolie en duurzaam geteelde palmolie. De toegevoegde franse roze klei, wat je huid op een natuurlijke manier reinigt en overtollig vet verwijdert. Van alle kleisoorten is de roze klei de mildste, waardoor deze scheerzeep uitermate geschikt is voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. Verder bevat deze scheerzeep grapefruit olie, wat een fantastisch frisse geur geeft. Deze energieke geur is precies zoals je hem zou verwachten!

Duurzaam scheren voor mannen en vrouwen

Alle scheerblokken van Blokzeep zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook kan je deze natuurlijke scheerzeep voor je gehele lichaam gebruiken!


Extra informatie

ingrediënten grapefruit scheerzeep

niet onbelangrijk: wat zit er in deze natuurlijke scheerzeep? misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

inci: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (rspo), aqua, glycerin, kaolin (pink), citrus grandis. Allergeen: limoneen, citral, linalool.

Productnr.: Blokz-2034
Gewicht: 100 gram
Extra informatie

ingrediënten grapefruit scheerzeep

niet onbelangrijk: wat zit er in deze natuurlijke scheerzeep? misschien niet het meest interessante leesvoer, maar speciaal voor de bewuste consument hoef je niet ver te zoeken om de ingrediëntenlijst te vinden:

inci: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate (rspo), aqua, glycerin, kaolin (pink), citrus grandis. Allergeen: limoneen, citral, linalool.

Over de leverancier Blokzeep

Sofia en Jeroen, de oprichters van Blokzeep, zijn hun ondernemersavontuur aangegaan omdat ze vinden dat duurzame cosmetica een veel te kleine plek innemen in de markt. Voor hen is een plasticvrije badkamer heel gewoon, voor jou ook? Tegenwoordig lijk je er bijna niet meer omheen te kunnen: plastic flessen shampoo, conditioner, douchegel, plastic wegwerp scheermesjes en aluminium flessen scheerschuim. Producten die binnen de kortste keren weer op de afvalstapel liggen en er honderden jaren over doen om door de natuur afgebroken te worden. Veel producten die wij gewend zijn in plastic te kopen, kunnen ook heel goed in een natuurlijkere verpakking.

Het is bij veel badkamerproducten vaak onduidelijk wat er allemaal in zit. De ingrediëntenlijst ziet er maar raadselachtig uit, en hoe weet je wat nu wel duurzaam is en niet goed voor je lichaam en haar?

Zo bevatten veel producten Palmolie, waarvoor enorme stukken regenwoud worden gekapt in Azië. Om je haar en huid te ontvetten gebruiken veel producten ook SLS of parabenen, wat de huid kan irriteren of uitdrogen.

Daarom bevatten onze producten alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zijn onze shampoo bars en conditioner bars gemaakt zonder SLS en parabenen en palmolievrij. Onze scheerzepen bevatten slechts duurzaam geteelde (gecertificeerde) palmolie. Daarnaast zijn onze producten volledig vegan en dieproefvrij.

Onze verpakkingen zijn geheel plasticvrij! Het karton dat we gebruiken voor de shampoo bars, body bars en conditioner bars wordt Cradle-to-Cradle geproduceerd, wat betekent dat ze CO2 neutraal gemaakt worden en ze (inclusief de inkt) volledig biologisch afbreekbaar zijn. 

Alle zepen worden binnen Europa met de hand gemaakt en door de hoge concentratie (1 bar staat gelijk aan 3 flessen shampoo) besparen we bij het vervoer ook nog eens extra uitstoot! Zo zorgt Blokzeep ervoor dat een minimale belasting van het milieu heel gewoon wordt.

Herkomst Natuurlijke Scheerzeep Grapefruit

Respect voor de natuur

Blokzeep gebruikt vrijwel uitsluitend natuurlijke ingrediënten en wil daarover transparant zijn. Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. Er worden geen parabenen en SLS gebruikt, de meeste producten zijn palmolievrij.

Respect voor de planeet

De verpakkingen zijn plasticvrij en cradle-to-cradle (circulair, recyclebaar). Er wordt minder CO2 uitgestoten doordat geen water, zoals bij vloeibare producten, wordt vervoerd.