Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Body Bars proefpakket

€ 15,95

Op voorraad

Body Bars proefpakket Het Body Bars proefpakket bestaat uit vijf mini Body Bars. Dit is de...meer

Body Bars proefpakket Het Body Bars proefpakket bestaat uit vijf mini Body Bars. Dit is de ideale manier om kennis te maken met onze producten en te kijken welke Body Bars fijn is voor jouw huid en aangenaam qua geur. Ook is het leuk om dit proefpakket cadeau te geven zodat iemand anders bekend raakt met plasticvrij douchen.

De mini Body Bars zijn 10 gram per stuk en gaan gemiddeld zo'n 10 wasbeurten mee. Iedere bar heeft een unieke werking die je hieronder terug kan vinden.

Productnr.: Shamp12062
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 70 gram
Extra informatie
  • Volledig plasticvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van parabenen en siliconen

Inhoud Body Bars proefpakket

  • 1x Mini Body Bar Papaja-kers (verfrissende en hydraterende werking. Kan fijn zijn voor een gevoelige en/of droge huid)
  • 1x Mini Body Bar Aloë Vera (verzorgende, verzachtende en voedende werking. Kan helpen bij het vervagen van kleine rimpels)
  • 1x Mini Body Bar Lavendel (rustgevende, verlichtende en verzorgende werking. Kan helpen bij het bestrijden van acne en littekens die hier afkomstig van zijn)
  • 1x Mini Body Bar Honing (erg zacht en voedend. Geschikt voor mensen met een droge en/of gevoelige hoofdhuid)
  • 1x Mini Body Bar Meloen (hydraterende, verzorgende en kalmerende werking. Kan huidveroudering, onzuiverheden en pigmentvlekken tegengaan en helpen bij het gezond houden van je huid)

Over de leverancier Shampoobars

Het gedreven team van Shampoo Bars maakt het reduceren van plastic mogelijk middels een milieubewuste, plasticvrije en duurzame douche-ervaring. Met dit doel voor ogen hebben wij de stap gezet om duurzame plastic vervangende cosmetica alternatieven mogelijk te maken voor iedereen.

Per persoon gebruiken we zo’n 165 kilo aan plastic verpakkingen per jaar. 50% van het plastic gebruiken we maar één keer voor we het weggooien. 

Verantwoorde ingrediënten en lokale productie

De productie gebeurt zo duurzaam mogelijk en als het even kan zonder gebruik van plastic! Met een bewust en duurzaam productieteam wordt onze visie ook doorgevoerd tijdens het produceren van jouw Bar.

Ieder ingrediënt wordt duurzaam gewonnen en aangeschaft. Wij zijn transparant over onze grondstoffen en ingrediënten en garanderen een goed en eerlijk product. Iedere Bar wordt met de hand gemaakt In Nederland. Door de lokale productie verminderen we onnodige transportkosten en daarmee verlagen we bovenal onze ecologische footprint.

Verantwoorde verpakking en vervoer 

De verpakking is volledig biologisch afbreekbaar en 100% plasticvrij. De doosjes zijn recyclebaar. Het papier van naaldhout heeft een zuivere samenstelling, dit maakt het geschikt om na gebruik te recyclen.

De groene ‘opvulchipjes’ zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel. Het wordt binnen zeer korte tijd biologisch afgebroken en is onschadelijk voor het milieu. Deze opvulchips kunnen worden hergebruikt, weggegooid of gecomposteerd en zijn 100% oplosbaar in water. De doos bestaat uit karton en is recyclebaar.

Tot slot worden de producten van shampoobars zoveel mogelijk per fiets via Fietskoeriers bij jou bezorgd. 

Herkomst Body Bars proefpakket

Respect voor de natuur

Kenmerkend voor Shampoobars zijn natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, siliconen, SLS en SLES. De missie is géén plastics in het milieu.

Respect voor de planeet

Waar mogelijk worden herbruikbare grondstoffen gebruikt en worden producten per fiets bezorgd.