Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

TEA TREE Travel soap 3x navulling

€ 9,95

Op voorraad

Hygiëne binnen handbereik en een veilig gevoel met je persoonlijke Lesseau Travel soap. Geniet...meer

Hygiëne binnen handbereik en een veilig gevoel met je persoonlijke Lesseau Travel soap. Geniet van de frisse, kamferachtige geur van Tea tree en voel hoe zacht de zeep aanvoelt. Ook voor jou zijn schone handen nu altijd binnen handbereik, waar je ook bent! Speciaal ontworpen voor de Lesseau Travel dispenser Deze zeep navulling is speciaal ontworpen voor de internationaal geprezen Lesseau Travel dispenser. Samen met de Lesseau Travel dispenser gebruik je de hoeveelheid zeep die je nodig is. Niet meer en niet minder.

Optimaal zeepgebruik

Met één zeepnavulling was je ongeveer 350 à 500 keer je handen. Als het zeepje bijna op is, breekt het in de dispenser; geen punt, leg een nieuw zeepje op de restjes oude zeep en de dispenser is weer klaar voor gebruik. Zelfs als het nieuwe zeepje per ongeluk gebroken is blijft de dispenser zijn werk doen. Op deze manier gaat er geen zeep verloren. Traditionele bar soap gaat jaren lang mee, het wordt in de loop der jaren wat harder, maar dat is voor de dispenser geen probleem.

Vriendelijk voor de huid

We hebben bewust gekozen voor traditionele stukken zeep omdat deze zeer vriendelijk voor je huid zijn. Lesseau Travel soap heeft een hydraterende werking en bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke ingrediënten. Bovendien is onze zeep volledig veganistisch. Dit alles maakt Lesseau Travel soap een weldaad voor je handen. Wat doet Tea tree met je? Tea tree olie wordt gewonnen uit de Australische theeboom (de Melaleuca Alternifolia). Deze bijzondere olie wordt voor vele doeleinden gebruikt. Tea tree olie heeft onder andere een antibacteriële en schimmeldodende werking, maar vooral onze huid is zeer tevreden met tea tree. Was je handen, bescherm je gezondheid.


Extra informatie

  • Aantal keren handen wassen: ± 350 - 500 keer per zeepje
  • Niet getest op dieren
  • Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd

Natuurlijke ingrediënten

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate / Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Chloride, Hexyl Cinnamal, Linalool, Leptospremum Petersonii Oil, Limonene, Citronellol, Geraniol, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Hydroxycitronella.

Synthetische ingrediënten

Parfum

Productnr.: Lesse-328
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Inhoud: 3 x 14 gram
Extra informatie
  • Aantal keren handen wassen: ± 350 - 500 keer per zeepje
  • Niet getest op dieren
  • Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd

Natuurlijke ingrediënten

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate / Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium Chloride, Hexyl Cinnamal, Linalool, Leptospremum Petersonii Oil, Limonene, Citronellol, Geraniol, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Hydroxycitronella.

Synthetische ingrediënten

Parfum

Over de leverancier Lesseau

De insteek van LESSEAU is om zo goed mogelijk voor de aarde te zorgen. Dit betekent dat ook de leveranciers van LESSEAU aan voorwaarden dienen te voldoen om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Om dit te realiseren willen we naast het gebruik van materialen en grondstoffen ook de productie zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Op dit moment heeft LESSEAU voornamelijk met drie partijen te maken: de zeepfabrikant, de fabrikant van de dispenseronderdelen en LESSEAU zelf.


De zeep

LESSEAU laat haar zepen op ambachtelijke wijze maken bij Soap World / Siderius & Coers BV. in Ochten, Nederland. Met een speciaal voor LESSEAU gemaakte mal persen ze de zeep handmatig in de gewenste vorm. De zeepingrediënten zijn voornamelijk op planten gebaseerd. Per zeepgeur staan de ingrediënten vermeld onder “extra informatie” op de website bij de betreffende zeep. De zeep wordt per 3 stuks uitgehard en in duurzame doosjes van gerecycled papier/karton verpakt. Hier komt geen plastic bij kijken.


De zeepdispenser

De fabricage van de verschillende onderdelen van de zeepdispenser is in handen van de Nederlandse onderneming Brisk Kumet, een internationaal opererende handelsorganisatie. Zij zien volledig toe op de kwaliteit, werkwijze en werkomstandigheden. De onderdelen van de zeepdispenser worden in China vervaardigd onder scherp toeziend oog van een daar aanwezige Nederlandse vertegenwoordiger van Brisk Kumet. De onderdelen van de zeepdispenser worden naar Nederland verscheept en geassembleerd. En ja, de hervulbare zeepdispenser is gemaakt van kunststof, stevig kunststof dat lang meegaat en zelfs geschikt is voor in de vaatwasser.


Extra duurzame inspanningen

Naast dat de medewerkers van LESSEAU de zeepdispensers zelf in elkaar zetten in ons kantoor in Delft, willen we zoveel mogelijk verduurzamen. Bijvoorbeeld:

- we maken gebruik van gerecycled, ongebleekt papier, zo ook voor ons drukwerk (enkel waar nodig);

- we gebruiken neutrale visitekaartjes, zonder persoonlijke gegevens. Deze vullen we zelf in en op deze wijze is het kaartje ook voor andere doeleinden te gebruiken;

- we printen met afbreekbare inkt om het milieu zo veel mogelijk te ontzien;

- we ontvangen graag dispensers die niet meer gebruikt worden graag terug. Wij kunnen alle onderdelen hergebruiken.

Herkomst TEA TREE Travel soap 3x navulling

Respect voor de natuur

Lesseau gebruikt hoofdzakelijk natuurlijke en organische ingrediënten op plantenbasis.