Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Natuurlijk! Blijf Je Fit

€ 10,55

Op voorraad

NATUURLIJK de sportiefste! Met deze limited edition giftbox is geen work out te zwaar. Ben je nu...meer

NATUURLIJK de sportiefste! Met deze limited edition giftbox is geen work out te zwaar. Ben je nu buiten of binnen aan het sporten, deze box ondersteund jou work out perfect.

Wil jij iemand verrassen met een sportief cadeau? NATUURLIJK kan dat! Het is zelfs mogelijk om er een persoonlijke boodschap op te zetten. Voeg die toe bij opmerkingen tijdens het afrekenen, en wij zetten je boodschap op een bijgevoegde kaart.

Laat iemand lekker genieten van een sportief hapje en drankje of geniet hier NATUURLIJK zelf van.

Deze box bestaat uit:

 • Raw Super Drink Blueberry & Acai
  Een tropische zachte smaak die boordevol zit met antioxidanten. Gemaakt van natuurlijk bronwater uit de alpen, Kokoswater, baobab, guaran en natuurlijk blauwe bessen en Açai.
 • mySmoothie Blueberry
  Een 100% natuurlijke smoothie gemaakt van 112 blauwe bessen. Trakteer uzelf op een heerlijk tussendoortje vol vitamines.
 • Pür Mints Peppermint
  Pür Polar mint een intense frisse munt smaak die de adem ultiem verfrist! Pur Mint is een van de weinige aspartaamvrije, suikervrije pepermuntjes op de markt! Pür mints beschikken over de perfecte balans tussen smaak en gezonde ingrediënten.
 • Raw-Bite Cashew
  Ik zeg noot, jij zegt ... CASHEW! We hebben de biologische RAWBITE Cashew-reep speciaal voor onze notenliefhebbers gemaakt. De zachte textuur en milde smaak zullen gegarandeerd je honger stillen en zullen je de nodige energie geven om gedurende de dag gefocust te blijven.
 • Fitshe Dark Chocolate & Indian Spices Limited Edition
  100% natuurlijke, biologische eiwitreep die rijk is aan plantaardige proteïne uit noten, pinda’s, pompoenpitten en rijst. Ondersteunt voortreffelijk het spierherstel na inspanning.
 • LuvSum Cashew Caramel Limited Edition De Cashew & Caramel
  Energie bal van LuvSem zit boordevol voedzame ingrediënten, die je de hele dag energie geven. Gemaakt met natuurlijke, paleo-vriendelijke ingrediënten zo vormt deze bite een geweldige bron van vezels. LuvSum is glutenvrij, veganistisch en bevat geen toegevoegde suikers.
 • Human Antioxidant Limited Edition Organic Human
  Bied je je dagelijkse shot vitaminen en antioxidanten! Energy Shot Antioxidant bevat gember, appel, boerenkool, spirulina, tarwe gras en gerst gras. Antioxidanten helpen je lichaam beschermen tegen oxidatieve stress, veroorzaakt door bijvoorbeeld vervuiling of zonlicht. Maar dat niet alleen.. Energy Shot Antioxidant zit ook boordevol vitamine C en vitamine E. Een prachtige toevoeging op je gezonde levensstijl!

Over de leverancier Natural Happiness

In 2025 hebben consumenten overal toegang tot een breed scala natuurlijke drinks & bites als goed alternatief voor het aanbod van massamerken. Hierdoor kan een nieuwe standaard worden gezet in drink- en eetgedrag, welke de vitaliteit van de bewuste consument ten goede komt. Natural Happiness, een label van 2Food, zal hierin een innoverende en richtinggevende rol vervullen. Dit doen we door de import en/of distributie van mooie duurzame en gezonde merken te organiseren en deze merken te helpen bij hun promotie. 

Herkomst Natuurlijk! Blijf Je Fit

Mysmoothie Blueberry
Natural Happiness
Mysmoothie Blueberry
Inhoud 12 stuk(s)
€ 18,50
Pür Peppermint mints
Natural Happiness
Pür Peppermint mints
Inhoud 12 verpakking(en)
€ 17,95
Rawbite Cashew
Natural Happiness
Rawbite Cashew
Inhoud 12 stuk(s)
€ 24,50
Yogi Tea Green Balance
Natural Happiness
Yogi Tea Green Balance
€ 2,59
Natuurlijk! Denk Ik Aan Je
Natural Happiness
Natuurlijk! Denk Ik Aan Je
€ 8,55