Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Cool Bear Cassis-Appel

€ 2,99

Op voorraad

Cassis-Appel is een subtiele combinatie tussen smaakvolle zwarte bessen en verfrissende appels....meer

Cassis-Appel is een subtiele combinatie tussen smaakvolle zwarte bessen en verfrissende appels. Gebruik water of bruiswater om in één handomdraai heerlijke limonades te maken voor het hele gezin. Of laat je fantasie de vrijeloop gaan en gebruik cassis-appel als basis voor heerlijke ijsjes. Alles is mogelijk met deze bere-lekker vruchtensiroop.

Laat je hele gezin genieten van een verantwoorde en fruitige limonade. Bij Cool Bear betekent verantwoord: slimme keuzes maken zonder het gebruik van de kunstmatige zoetstoffen. Dit houdt in dat de siropen van Cool Bear 100% natuurlijk zijn.

De limonades van Cool Bear zijn vrij van suikers. In plaats hiervan gebruikt Cool Bear pure Stevia (Reb-A 97%). Dat maakt deze siroop uitermate geschikt voor kinderen en mensen met diabetes.

Productnr.: Natur108843402
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Inhoud: 700 ml
Extra informatie

Ingrediënten:

 • water
 • zwarte bessensap uit vruchtenconcentraat 9%
 • natuurlijk aroma (appel)
 • voedingszuur (citroenzuur)
 • met zoetstoffen uit steviolglycosides (stevia rebaudioside A 97%)
 • conserveermiddel: natriumbenzoaat


Voedingswaarde per 100 milliliter:

 • Energy in Kilojoule 12,75
 • Energy in Calories 3,01
 • Vet in grammen 0,0
 • Waarvan verzadigd in grammen 0,0
 • Koolhydraatin in grammen 0,71
 • Waarvan suikers in grammen 0,64
 • Proteïne in grammen 0,0
 • Zout in grammen 0,0

Over de leverancier Natural Happiness

In 2025 hebben consumenten overal toegang tot een breed scala natuurlijke drinks & bites als goed alternatief voor het aanbod van massamerken. Hierdoor kan een nieuwe standaard worden gezet in drink- en eetgedrag, welke de vitaliteit van de bewuste consument ten goede komt. Natural Happiness, een label van 2Food, zal hierin een innoverende en richtinggevende rol vervullen. Dit doen we door de import en/of distributie van mooie duurzame en gezonde merken te organiseren en deze merken te helpen bij hun promotie. 

Over de producent Cool Bear

Gezond drinken is belangrijk, voor jezelf én je gezin. Maar lekker genieten mag natuurlijk ook! Wij maken alleen gebruik van de beste ingrediënten uit de natuur, waardoor de Cool Bear® producten (h)eerlijk zijn. Het bevat geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Cool Bear® geef je met een gerust hart mee aan je kind! En zó zien wij dat graag!

Wij willen laten zien dat Cool Bear® producten niet alleen Bere-Lekker zijn, maar dat het ook nog eens een verantwoorde keuze is. Cool Bear® wordt bereid met liefde en zorg en maakt al haar producten met hart voor jong en oud, dit met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Dat noemen we nou 'Made with Love.'

 

Over de oprichtster Ana Santiago

Wat is er nou mooier dan een kind die zichzelf bijzonder en gewaardeerd voelt, dat ze net zoals ik durven te dromen?

Als klein meisje heb ik veel gedroomd over het leven en hoe mijn toekomst eruit zou zien. Je kunt zeggen dat ik een dromer was. Dit is mij van jongs af aan meegegeven en aangeleerd - Dromen mag! Mijn ouders zijn als jong, getrouwd stel van Puerto Rico naar de Verenigde Staten gegaan, in de hoop een stukje van de Amerikaanse droom te vinden. Een leven met toekomstmogelijkheden en kansen voor de kinderen. Ik ben de jongste van vijf kinderen, opgegroeid in de Verenigde Staten. Het land is voor mij het voorbeeld van: Dream big, anything is possible.

In de dromen die ik vroeger had kwamen Nederland, limonade en beren nooit voor, maar wel de wens om het beste uit mijzelf te halen. Ik weet hoe het is om te dromen en hoe het voelt als je ergens in gelooft, al lijkt het misschien op het eerste gezicht onbereikbaar. Mijn droom was om Cool Bear tot leven te brengen. Hij is een beer met een groot hart voor iedereen! Zo vindt hij het belangrijk dat alle kinderen gezond en sterk zijn, om te doen wat ze gelukkig maakt en om hun krachten te gebruiken.

Herkomst Cool Bear Cassis-Appel

Health Story

Cool Bear streeft naar gezonde en lekkere producten voor kinderen.