Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Pür Wintergreen

€ 13,95
Inhoud: 12 verpakking(en)

Op voorraad

Pür Wintergreen een intense frisse munt smaak die de adem ultiem verfrist! Pur Gum is een van de...meer

Pür Wintergreen een intense frisse munt smaak die de adem ultiem verfrist! Pur Gum is een van de weinige aspartaamvrije, suikervrije kauwgum op de markt! Gezoet met xylitol (waarvan bewezen is dat het gunstig is voor uw gezondheid) en gemaakt met natuurlijke ingrediënten, vormen deze pepermuntjes de perfecte balans tussen smaak en gezonde ingrediënten.

* Aspartaamvrij * Suikervrij * Vegan * Glutenvrij * 100% Natuurlijke ingrediënten * Vrij van allergenen 

Geniet, maar doe je kauwgum na gebruik in een afvalemmer om de natuur te beschermen.

Productnr.: Natur104781749
Land van oorsprong: Canada
Extra informatie

Voedingswaarde per 100 gram:

  • Energy in Kilojoule 699
  • Energy in Calories 5
  • Vet in grammen 0,5
  • Waarvan verzadigd in grammen 0,1
  • Koolhydraatin in grammen 1
  • Waarvan suikers in grammen 0,0
  • Proteïne in grammen < 0,5
  • Zout in grammen 0,2

Over de leverancier Natural Happiness

In 2025 hebben consumenten overal toegang tot een breed scala natuurlijke drinks & bites als goed alternatief voor het aanbod van massamerken. Hierdoor kan een nieuwe standaard worden gezet in drink- en eetgedrag, welke de vitaliteit van de bewuste consument ten goede komt. Natural Happiness, een label van 2Food, zal hierin een innoverende en richtinggevende rol vervullen. Dit doen we door de import en/of distributie van mooie duurzame en gezonde merken te organiseren en deze merken te helpen bij hun promotie. 

Over de producent Pür

Er was eens een kleine jongen met grote dromen! Het verkopen van snoep uit zijn rugzak wakkerde een vroege ondernemersgeest aan die al snel een wereldwijd bedrijf zou worden dat mensen over de hele wereld een glimlach zou bezorgen. Hij hoorde over chemische zoetstoffen in kauwgom en merkte hij dat de glimlach begon te vervagen. Hij wist dat het tijd was om mensen een kauwgom te geven die ze PUR konden noemen!

PUR, opgericht in 2010, gaat ervan uit dat ongezonde ingrediënten vaak eenvoudig door gezondere varianten kan worden vervangen. Zonder afbreuk te doen aan smaak of kwaliteit en tegen eerlijke prijzen. 

Met een groeiend aantal dieetbeperkingen en gezondheidsbewuste consumenten, ging ons kleine gepassioneerde team op zoek naar producten die iedereen veilig kan consumeren, genieten en delen!

Wij zijn van mening dat iedereen zorgeloos van onze producten moet kunnen genieten, zelfs met dieetbeperkingen. Elke dag blijven we luisteren naar de behoeften van consumenten, vrienden en familie en blijven we onze producten verbeteren.

Herkomst Pür Wintergreen