MenuFilter

1

Help Nepal

000000000000000
brand_image

25 April 2015. Een zware aardbeving treft Nepal en India. De FairFriends Foundation is zeer betrokken bij Nepal en India. Zes (binnenkort zeven) importeurs van eerlijke producten uit Nepal en India verkopen hun producten via FairFriends en vier Nederlandse stichtingen werven fondsen ('crowdfunding') voor projecten in Nepal via FairFriends. De ramp treft ons en onze vrienden in Nepal en India enorm. We hebben geen keus: we komen in actie! Voor Nepal. En India. Voor noodhulp en wederopbouw. Help je ons?!

MEER OVER FAIRFRIENDS TOON ALLE PROJECTEN
brand_image
 
 • Help Nepal!
  nodig 10.000 tussenstand 9.431
  Status: Gesloten

  25 April 2015. Een zware aardbeving treft Nepal. De FairFriends Foundation is zeer betrokken bij Nepal. Vijf importeurs van eerlijke producten uit Nepal verkopen hun producten via FairFriends. Nepal ligt in puin, er zijn bijna 10.000 mensen omgekomen en een veelvoud gewond geraakt.
  Wij, ondernemers in Nepal, konden niet anders dan in actie komen. Met uw hulp zorgen wij ervoor dat vrienden, bekenden en hun medewekers die getroffen zijn hulp geboden krijgen en weer een nieuwe start kunnen maken.
  Projectland:
  Nepal
  Aanbieder:
  FairFriends Foundation