Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Viltballetje 2,0 cm kleuren mix

Viltballetje 2,0 cm kleuren mix
€ 6,95
Inhoud: 100 Gram (€ 0,07 / 1 Gram)

Wolkleuren

Prachtige viltkralen van +/-2,0 cm. die u op allerhande manier kunt gebruiken. Maak er een mooie...meer

Prachtige viltkralen van +/-2,0 cm. die u op allerhande manier kunt gebruiken. Maak er een mooie ketting van of gebruik ze bij uw kaarten of kunstwerken. Ook leuk om op kleding te naaien of aan een deken. Elk zakje bevat 100 gram met een varierende kleuren mix (+/- 70 kralen).
De kralen worden met de hand gevilt van 100% wol in Nepal.

Elk zakje bevat 1 kleuren mix in de uw gekozen kleurbasis, maar kan varierende kralen hebben van bepaalde kleuren. Kleine verschillen in grote kunnen niet uitgesloten worden aangezien de kralen hand gevilt zijn. Wij doen ons uiterste best om deze te voorkomen.

Let op: werkelijke kleur kan afwijken van kleur op het beeldscherm. De kleur op uw beeldscherm is slechts indicatief.

Productnr.: Straid104201
Land van oorsprong: Nepal

Over de leverancier Creaid

Creaid is het creatieve label van Straid. Eerlijke materialen om zelf de mooiste creaties te maken. Dat geeft een dubbel goed gevoel!

Over de producent Natural Wool House

De naam zegt het al: wol vormt de basis voor een groot assortiment viltproducten. Een wollige onderneming, met een weinig lollige aanleiding. Oprichter Maheshwor was sociaal werker en ving verstoten vrouwen op. In de Nepalese cultuur verliezen gescheiden vrouwen de meeste rechten (helaas, de situatie verbetert wel langzaam maar zeker!), maar behouden vaak wel de plicht om hun kinderen op te voeden. Vaak zonder baan en dat maakt het bijzonder lastig.

De opvang is voor deze vrouwen tegenwoordig steeds beter geregeld. Maar opvang alleen is onvoldoende. Het opbouwen van een eigen, meer onafhankelijk bestaan, waarin ze hun kinderen een toekomst kunnen bieden, is hun grote wens. Werk geeft ze niet alleen een eigen inkomen, maar ook voldoening en vertrouwen. Voor Maheshwor de aanleiding om ze via het opleiden tot viltster een nuttige dagbesteding te bieden. Dat is hem gelukt en dat is zeker wel lollig!

Inmiddels werken er gemiddeld dertig vrouwen bij Masheshwor en zijn zakenpartner Kishor. Hun kwaliteitsproducten worden naar steeds meer landen geëxporteerd. We zijn er trots op dat we daaraan een bijdrage kunnen leveren en jou kennis kunnen laten maken met de wollige, duurzame, warme, decoratieve creaties van Natural Wool House.

Herkomst Viltballetje 2,0 cm kleuren mix