Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Laptophoes Sothy 13 inch

€ 29,95

Kleur:

De laptop hoes sothy m is geschikt voor 13 inch laptops. Gemaakt van repurposed (industrieel)...meer

De laptop hoes sothy m is geschikt voor 13 inch laptops. Gemaakt van repurposed (industrieel) net, dat gebruikt wordt in de (land)bouw en visserij. Sluit dmv YKK rits, waarmee de bovenkant en de rechterkant geopend kan worden, zodat de laptop makkelijk in de hoes schuift. Binnenzijde met gepolsterde (padded) voering (in de kleur van de rits) die optimale bescherming geeft aan je laptop. Aan de voorzijde nog een handig diagonaal vak met ritssluiting. Spatwaterdicht.    

Productnr.: Smate42678324.3
Land van oorsprong: Cambodja

Over de leverancier Smateria

Smateria Nederland ​is de Nederlandse vestiging van Smateria Cambodja. Wij staan voor 100% achter de filosfie en fairtrade/fairmade werkwijze van Smateria. Deze social enterprise bestaat sinds 2007 en wordt in Cambodja gerund door de twee Italiaanse vrouwen die er al jaren wonen.

Er werken ruim 100 mensen, waarvan 85% vrouw. Elke medewerker krijgt anderhalf keer het gemiddelde loon en een 13e maand salaris uitbetaald. Verder wordt de zorgverzekering betaald, krijgen de vrouwen doorbetaald tijdens zwangerschapsverlof, kan men zich verder ontwikkelen en boeken lenen uit de bibliotheek. Er is in de werkplaats ook een afdeling met een crêche, kinderopvang en na-schoolse opvang.

Smateria heeft het officiële ChildLaborFree certificaat en wil dat de werknemers werken onder goede en prettige omstandheden waarbij een groot deel van de winst weer terug gaat naar de werknemers in de vorm van educatie/opleiding etc.

Smateria gebruikt net, restanten leer en gehaakte gewassen plastic draagtasjes. Mede hierdoor is het gegroeid tot een mooi bedrijf dat jaarlijks een prachtige nieuwe duurzame tassencollectie lanceert voor een internationaal publiek met verschillende stijlen. Elk product wordt van begin tot eind met de hand gemaakt en van zeer hoge kwaliteit.

Met de slogan One man’s trash is another man’s treasure geeft Smateria te kennen dat het mogelijk is om van oude en gebruikte (restant)materialen prachtige ‘nieuwe’ producten te maken. Smateria is stoer en toch ook vrouwelijk, 100% Italiaans design en toont aan dat duurzaam ook mooi, hip en trendy kan zijn!

Herkomst Laptophoes Sothy 13 inch

Planet Story

De meeste producten zijn gemaakt van ge-upcyclede materialen zoals leer-resten uit meubelfabrieken, visnetten en plastic weggooi draagtasjes. De voering wordt gemaakt van restanten uit de textiel industrie.