Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Vilten slof "Grootvader" zwart

Vilten slof "Grootvader" zwart
€ 18,95

Op voorraad

Deze sloffen zijn comfortabel en warm omdat ze gemaakt zijn van 100% schapenwol. Hierdoor kunnen...meer

Deze sloffen zijn comfortabel en warm omdat ze gemaakt zijn van 100% schapenwol. Hierdoor kunnen uw voeten goed ademen en gaan ze dus niet zweten, terwijl ze toch heerlijk warm blijven. Het stevige vilt is erg duurzaam en gaat lang mee. Daarnaast zorgt de leren zool voor een anti-slip werking. Vilt is een natuurproduct en rekt nog iets op tijdens de eerste paar uur dat de slof wordt gedragen, waarna de slof als gegoten zit.

Productnr.: Straid10801
Land van oorsprong: Nepal

Over de leverancier Straid

Straid importeert sinds 2007 uit Nepal. Meestal is dat maatwerk in opdracht van bedrijven en organisaties. Daarnaast presenteren we een selecte collectie via fairfriends direct aan consumenten. 

Vanaf het prille begin vormen drie pijlers het fundament onder onze visie:

Werk. Een klein woord, dat het verschil kan maken tussen leven en overleven. Door samen met gepassioneerde ondernemers in ontwikkelingslanden verrassende kwaliteitsproducten te maken, vergroot Straid hun zelfredzaamheid.

Duurzaam. Woord met veel betekenissen en vaak achteloos gebruikt.. Voor Straid is het een doel: onze prachtige planeet beter willen achterlaten dan we die aantroffen. Het gaat immers om de leefomgeving waarvan onze kinderen deel uitmaken.

Transparant. We zijn trots op onze producenten. Zij zijn trots op hun producten, niet zomaar ergens door iemand gemaakt, maar door mensen die op deze planeet wonen en volgende generaties een betere toekomst willen geven. Dat verhaal vertellen we, het trotse verhaal van de producent.

Straid is een samenvoeging van fair made (eerlijk en goed geproduceerd), direct trade (zonder tussenhandel) en sustainable aid (duurzame relaties en duurzame steun)

Herkomst Vilten slof "Grootvader" zwart

Viltballetje 2,0 cm kleuren mix
Creaid
Viltballetje 2,0 cm kleuren mix
Inhoud 100 Gram (€ 0,07 / 1 Gram)
€ 6,95
Slof Black Sheep
Straid
Slof Black Sheep
€ 23,95
Slof WoolBoot
Straid
Slof WoolBoot
€ 25,95
Vilt balletjes mix 1,5 cm
Creaid
Vilt balletjes mix 1,5 cm
Inhoud 20 Gram (€ 0,18 / 1 Gram)
€ 3,50
Viltballetje 2,0 cm
Creaid
Viltballetje 2,0 cm
€ 1,95